Iroda takarítás

Tiszta és higénikus munkahelyi környezet

Napi takarítást és nagytakarítást egyaránt vállalunk. Heti 2 alkalom esetén kedvezményt biztosítunk!

Iroda takarítás

5 000 Ft-tól

Napi lakástakarítás

Nincs ideje takarítani?

Sokan vagyunk így ezzel. Takarítsunk, pénzt keresünk vagy a családunkkal legyünk? Mi a takarítás gondját átvállaljuk.

Napi takarítás

5 000 Ft-tól

Nyaraló takarítás

Kezdjük a pihenést takarítással?

Ugye nem hangzik jól? Bízza ránk a házimunkát. Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Nyaraló takarítás

10 000 Ft-tól

Szolgáltatásaink

Lakástakarítás

Lakástakarítás

Nincs ideje a házimunkára? Sokan vagyunk így ezzel. Pénzt keressünk? családunkkal legyünk? Vagy takarítsunk? Cégünk a takarítás gondját átvállalja. Legyen szó nagytakarításról, napi takarításról vagy alkalmi takarításról, mi segítünk.

5 000 Ft - tól
Családi ház takarítás

Családi ház takarítás

Tartsunk rendben egy szép nagy családiházat, neveljük a gyerekeket, legyünk jó feleség és a munkahelyünkön is álljuk meg a helyünk. Nem csoda, hogy egyre többen veszik igénybe a napi takarítás szolgáltatásunk.

10 000 Ft - tól
Társasház takarítás

Társasház takarítás

Közösképviselők figyelmébe ajánljuk társasház takarítás szolgáltatásunk. Különösen azért, mert rendszeres megbízás esetén kedvezményt tudunk biztosítani árainkra.

Kérjen ajánlatot!
Intézmények takarítása

Intézmények takarítása

Tudjuk, hogy az intézmények speciális igényekkel szoktak előállni, de cégünk számára ez nem jelent gondot. Legyen szó teljesítmény alapú, óraszám alapú vagy kölcsönzésről mi segítünk.

Kérjen ajánlatot!
Iroda takarítás

Iroda takarítás

Az ön igényeihez igazodva állunk rendelkezésére. Munkaidő előtt vagy után szeretné? Alkalmi vagy rendszeresen venni igénybe szolgáltatásainkat? Speciális igényei vannak? Nem gond.

5 000 Ft-tól
Üzlethelység takarítás

Üzlethelység takarítás

Legyen szó bármilyen üzlethelységről a napi takarítást 5 000Ft-tól tudjuk vállalni. Ha rendszeres takarítást szeretne igénybe venni akkor további kedvezményeket tudunk adni.

5 000 Ft-tól
Étterem takarítás

Étterem takarítás

Igényeihez igazodva állunk rendelkezésére. Területi vezetőnk helyszíni felmérés és igényeinek rögzítése után készít egy személyre szóló ajánlatot.

Kérjen ajánlatot
Nyaraló takarítás

Nyaraló takarítás

Időről időre mindenki szereti a városi fáradalmakat kipiheni nyaralójában. Ilyenkor kénytelen vagyunk takarítással kezdeni a dolgot, hiszen már néhány hét alatt elégé sok por rakodik le szinte minden bútorra. Miért kezdené a pihenést takarítással?

Kérjen ajánlatot

H-P 08:00 - 20:00

Ügyfélszolgálat hívható

+36 (30) 901 5924

Telefonszám

Szakértelem

Több, mint 20 éves tapasztalat

Speciális szolgáltatásaink

Üdvözöljük,

Több mint 20 éve vagyunk a szakmában és már mindenféle takarítást levezényeltünk. Számunkra fontos, hogy az általunk elvégzet munkára büszkék lehessünk és bátran mondhassuk, hogy a végeredmény a mi két kezünk gyümölcse.

Kizárólag nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható takarítónőket alkalmazunk. Felvételi követelmények között szerepel a legalább 5 éves szakmában eltöltött munkatapasztalat, tiszta erkölcsi bizonyítvány, pontosság és megbízhatóság. Számunkra ezek fontos követelmények éppen ezért ezek tekintetében cégünk a zéró tolerancia elvét alkalmazza.

Sok éves tapasztalatuknak köszönhetően tudjuk jól, hogy mely szennyeződések ellen milyen tisztítószerek a leghatékonyabbak. Éppen ezért munkatársaink számára a legjobb minőségű gépeket és vegyszereket tudjuk biztosítani.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről.

Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Kérjük, hogy telefonszámát, címét feltétlenül adja meg. Üzenetben írja le, hogy mikor kereshetjük önt telefonon és írja körbe miben lehetünk a segítségére.